Ποιοί είμαστε

Μια νέα επιχείρηση

Η Fort security είναι μια νεοσύστατη εταιρία (έτος ίδρυσης: 2013) αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας που διακρίνονται από υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Ξεκινώντας ειδικευόμενοι σε τοποθετήσεις οικιακών συναγερμών, προχωρήσαμε με τον καιρό σε μεγαλύτερα έργα, όπως νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς, και προσπαθώντας να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε καθημερινά τις δυνάμεις μας εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, εργαζόμενοι για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών ασφαλείας των πελατών μας.

Το όραμά μας

Να γίνουμε η πρώτη επιλογή κάθε χρήστη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλείας με έμφαση στον άνθρωπο, βελτιούμενοι καθημερινά, λαμβάνοντας υπόψη κι αξιοποιώντας τις υποδείξεις των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας

Βασίζουμε τις αρχές, τις συμπεριφορές και τις πρακτικές μας στις ανάγκες των πελατών μας, φροντίζοντας για την πλήρη ικανοποίησή τους. Η ασφάλεια αποτελεί μια από τις πρωταρχικές και ύψιστες ανθρώπινες ανάγκες και χαιρόμαστε όταν καταφέρνουμε να την προσφέρουμε στο ακέραιο.

Ο σκοπός μας

Να γίνουμε μια από τις πρώτες εταιρίες στον κλάδο προσφέροντας άριστα προϊόντα και την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Η Fort security προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων σε θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με υπηρεσίες ασφαλείας υψηλής ποιότητας στους τομείς:

  • Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού
  • CCTV
  • Πυρανίχνευση
  • Θυροτηλεοράσεις
  • Access control
  • 24ωρη παρακολούθηση μέσω σύνδεσης με το κέντρο λήψεως σημάτων της Personal security

Τα προϊόντα που προτείνουμε και τοποθετούμε κατά κύριο λόγο είναι των εταιριών:

Paradox logo 148x55DSC logo 148x55Sigma logo 148x55Provision logo 148x55Hikvision logo 148x55Menvier logo 148x55

Share on Facebook
Share on LinkedIn
Post on Twitter